Повноваження захисника при виконанні вироку у кримінальному провадженні України - В'юник, М. С. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття розглядає теоретичні та практичні передумови для подальшого реформування процесуальної діяльності адвокатури та захисника у кримінальному провадженні. Надані пропозиції щодо подальшого удосконалення діяльності адвоката - захисника в кримінальному процесі України.
В’юник М. С. Повноваження захисника при виконанні вироку у кримінальному провадженні України / М. С. В’юник // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.288-290.
Keywords: адвокат; захисник; кримінально-процесуальна діяльність; захист прав і свобод людини і громадянина; Кримінально-процесуальний кодекс України