Дискретна математика : методичні вказівки до вивчення розділу «Елементи теорії множин» для підготовки бакалаврів з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» 122 «Комп’ютерні науки» 125 «Кібербезпека» - Баландіна, Наталя Миколаївна; Баландіна, Н. М.; Balandina, Natalia M.; Федоровський, Сергій Васильович; Федоровський, С. В.; Fedorovskyi, Serhii V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020)
Методичні вказівки містять докладний виклад теми «Елементи теорії множин» та завдання для самостійної роботи з відповідями і рішеннями. Призначено для студентів першого курсу, з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних занять з дисципліни «Дискретна математика».

The guidelines contain a detailed presentation of the topic "Elements of set theory" and tasks for independent work with answers and solutions. Developed for first-year students in order to consolidate lecture material and prepare for practical classes in the discipline of "Discrete Mathematics".
Баландіна Н. М. Дискретна математика : метод. вказівки до вивчення розділу «Елементи теорії множин» для підготовки бакалаврів з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» 122 «Комп’ютерні науки» 125 «Кібербезпека» / Н. М. Баландіна, С. В. Федоровський. - 2-ге вид., випр. - Одеса : НУ "ОЮА", 2020. – 65 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/14508
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS