Вставлені одиниці як засіб комунікативного впливу в науковому дискурсі - Романченко, А. П.; Romanchenko, A. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті схарактеризовано вставлені одиниці, їхню структуру, семантику і функції. Зроблено акцент на комунікативний потенціал цих конструкцій у науковому лінгвістичному дискурсі.
Романченко А. П. Вставлені одиниці як засіб комунікативного впливу в науковому дискурсі / А. П. Романченко // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 204-209.
Keywords: вставлені одиниці; науковий дискурс; Ю.Карпенко; функція; вплив; вставные единицы; научный дискурс; Ю. Карпенко; функция; влияние; insertive units; scientific discource; Y. Karpenko; function; influence