Журналістика в умовах збройних конфліктів : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація», спеціальності С7 «Журналістика» - Чубук, Олег Леонтійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Методичні вказівки/рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація» спеціальності С7 «Журналістика» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Журналістика в умовах збройних конфліктів». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чубук О. Л. Журналістика в умовах збройних конфліктів : метод. вказівки для підготовки до практич. занять та самост. роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація», спеціальності С7 «Журналістика» / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 42 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33642
Keywords: журналістика в умовах війни; воєнна журналістика; збройний конфлікт; міжнародне гуманітарне право; безпека журналістів; військовий кореспондент; репортерська діяльність; висвітлення збройних конфліктів; професійні стандарти журналістики; інформаційна безпека