Адміністративно-юрисдикційна діяльність правоохоронних органів : методичні рекомендації - Баранов, Сергій Олексійович; Баранов, С. О. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022)
Методичні рекомендації щодо проведення семінарських та практичних занять з курсу «Адміністративно-юрисдикційна діяльність правоохоронних органів» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються із вступу, визначення мети, цілей і формату навчальної дисципліни, компетентностей і програмних результатів навчання, визначено обсяг курсу та параметри оцінювання результатів освітньої діяльності, наведено плани семінарських і практичних занять із рекомендацією літератури по кожному із них. Матеріали призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету, які навчаються в бакалавраті за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Вивчення дисципліни «Адміністративно-юрисдикційна діяльність правоохоронних органів» допоможе здобувачам зрозуміти теоретичні та практичні проблеми, що стосуються правового регулювання відносин, які виникають у сфері адміністративно-юрисдикційної діяльності правоохоронних органів.
Баранов С. О. Адміністративно-юрисдикційна діяльність правоохоронних органів : методичні рекомендації щодо проведення семінарських/практичних занять галузь знань: 26 «Цивільна безпека» для здобувачів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», бакалавр / С. О. Баранов. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. – 40 с.
Keywords: організація та діяльності судових та правоохоронних органів; правоохоронна діяльність; завдання та функції Національної поліції України; загальна характеристика нормативно- правових актів; функції та структура Державної митної служби України; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE