Динаміка кримінального законодавства щодо відповідальності за злочини проти правосуддя - Балобанова Дар'я Олександрівна; Балобанова Дарья Александровна; Balobanova Darija (My University, 2016)
Аналіз динаміки кримінального законодавства щодо відповідальності за злочини проти правосуддя дозволяє визначити основні тенденції розвитку відповідного розділу Особливої частини КК України 2001 р. та виявити певні вади формулювання норм кримінального закону.

Анализ динамики уголовного законодательства об ответственности за преступления против правосудия позволяет определить основные тенденции развития соответствующего раздела Особенной части УК Украины 2001 г. и выявить некоторые недостатки формулировки норм уголовного закона.

The analysis of dynamics of the criminal legislation on responsibility for crimes against justice allows to determine the major trends in the relevant section of the Criminal Code of Ukraine, 2001, and to identify certain defects in formulation of criminal law norms.
Балобанова Д. О. Динаміка кримінального законодавства щодо відповідальності за злочини проти правосуддя / Д. О. Балобанова // Правовий вплив на неправомірну поведінку: актуальні грані : монографія / за ред. О. В. Козаченка, Є. Л. Стрельцова; МОН України, НУ «ОЮА», Каф.крим. права та ін. крим.-прав. дисциплін Миколаїв. ін-т. права, ПРЦ НАПрНУ, ГО «Всеукр. Асоціація крим. права» . — Миколаїв : Іліон, 2016. — С. 671-684.
Keywords: динаміка; кримінальне законодавство; правосуддя; злочини проти правосуддя; тенденції законотоворчості; динамика; уголовное законодательство; правосудие; преступления против правосудия; тенденции законотворчества; dynamics; criminal legislation; justice; crimes against justice; the trends of lawmaking