Сучасні проблеми цивільного та цивільно-процесуального права (в частині цивільно-процесуального права) : навчально-методичний посібіник для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістра всіх факультетів НУ «ОЮА» за освітньо-професійною програмою «Право» - Голубєва, Неллі Юріївна; Бут, Ілля Олександрович; Полуніна, Ольга Олександрівна; Полюк, Юлія Іванівна; Цал-Цалко, Юлія Юліївна (Одеса : Фенікс, 2023)
Видання визначає обсяг знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики майбутнього правознавця з дисципліни «Сучасні проблеми цивільного та цивільно-процесуального права» (в частині цивільно-процесуального права), послідовність опанування навчальним матеріалом дисципліни з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, методичні рекомендації щодо проведення семінарських занять, завдання для самостійної роботи, складові оцінювання знань студентів, список рекомендованої літератури. Посібник розрахований на студентів і науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Сучасні проблеми цивільного та цивільно-процесуального права (в частині цивільно-процесуального права) : навч.-метод. посіб. [Електронне видання] / Н. Ю. Голубєва, І. О. Бут, О. О. Полуніна, Ю. І. Полюк, Ю. Ю. Цал-Цалко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 190 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26554
Keywords: Новелізація цивільного процесуального законодавства; Реалізація права на суд; Докази і доказування у цивільному судочинстві; Зміни у позовному провадженні; Спрощення судових процедур; Перегляд судових рішень; Актуальні питання окремого провадження; Суб’єкти цивільних процесуальних відносин; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Суб’єкти цивільних процесуальних відносин