Заходи дисциплінарного впливу до адвоката: історичний аспект - Зубрицький, О. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті здійснено аналіз окремих аспектів дисциплінарного впливу до адвоката, розкрито історичні аспекти. Зазначено, що відповідальність адвоката в Україні пройшла тривалий шлях розвитку: з моменту зародження до етапу систематизації, що здійснюється і сьогодні.
Зубрицький О. О. Заходи дисциплінарного впливу до адвоката: історичний аспект / О. О. Зубрицький // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 237-240.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; юридична відповідальність; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарна відповідальність адвоката; заходи дисциплінарного впливу; історичний аспект