Комп'ютерні злочини у кримінальному праві ФРН - Стрельцов, Л. Є. (Одеса, 2018)
Проведений аналіз статті свідчить про те, що законодавство про кримінальну відповідальність за комп'ютерні злочини в ФРН має певні особливості. Українському законодавцеві буде корисним оцінити німецький досвід для подальшого підвищення боротьби з комп'ютерними злочинами вже на своїх теренах.
Стрельцов Л. Є. Комп'ютерні злочини у кримінальному праві ФРН / Л. Є. Стрельцов // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 167-169.
Keywords: комп'ютерні злочини; Федеративна Республіка Німеччина; Кримінальний кодекс Німеччини; покарання