Роль адвокатури в системі римського права - Микитин, Т. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розкрито питання ролі адвокатури в системі римського права, зазначено, що римська адвокатура заслуговує особливої уваги, так як з неї фактично розпочався розвиток світової адвокатури.
Микитин Т. М. Роль адвокатури в системі римського права / Т. М. Микитин // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.118-121.
Keywords: адвокатура; Римська держава; римська адвокатура; діяльність адвокатури; інститут адвокатури; видатні оратори-адвокати