Сучасні проблеми застосування бюджетного законодавства України - Монаєнко, Антон Олексійович; Монаенко, Антон Алексеевич; Monaenko, Anton (My University, 2012)
The article is devoted to the consideration of concept of budgetary offence, problems of differentiation of financially-legal approvals and approvals of financially-legal norm, analysis of legal nature of budgetary-legal approvals.
Монаєнко А. О.Сучасні проблеми застосування бюджетного законодавства України / А. О. Монаєнко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С. 27-36.
Keywords: бюджетно-правова санкція; бюджетно-правова відповідальність; розмежування фінансово-правових санкцій; фінансово-правові відносини; бюджетне правопорушення; бюджетне законодавство; Бюджетно-правовая санкция; Бюджетно-правовая ответственность; разграничение финансово-правовых санкций; финансово-правовые отношения; бюджетное правонарушение; бюджетное законодательство; budgetary-legal approval; budgetary-legal responsibility; financially-legal responsibility; financially-legal relations; budgetary offence; budgetary legislation; delineation of financial and legal sanctions