Проблеми реалізації культурної функції держави в контексті національних інтересів України - Копієвська, Ольга Рафаїлівна (Копієвська О.Р. Проблеми реалізації культурної функції держави в контексті національних інтересів України / О.Р. Копієвська // Актуальні проблеми політики : Збірник наукових праць / Керівник авт. кол. С. В. Ківалов; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса: Фенікс, 2010. – Вип. 39. – С. 37-46., 2010)
В статье освещаются и анализируются общие мировые тенденции и концептуальные основы осуществления культурной функции государства, осмысляется проблемное поле её реализации с учетом национальных интересов Украины.
Keywords: культурна функція держави; національні інтереси України; функціональна діяльність держави; правове забезпечення інтересів суспільства; культурная функция государства; национальные интересы Украины; функциональная деятельность государства; правовое обеспечение интересов общества; cultural function of the state; Ukraine's national interests; functional activity of the State; legal interests of society