Надання адвокатами безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану - Коломієць, В. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті проаналізовано ключові питання надання безоплатної правової допомоги в умовах загострення соціально-економічних проблем і динамічної зміни законодавства під час воєнного стану.
Коломієць В. М. Надання адвокатами безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану / В. М. Коломієць // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 148-151.
Keywords: правова допомога; адвокат; адвокатська діяльність; безоплатна правова допомога; суб'єкти безоплатної правової допомоги; воєнний стан