Новітні кримінально-правові дослідження – 2020: Альманах наукових праць - (:unkn) unknown (Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020)
До Альманаху наукових праць включені матеріали, які присвячені проблематиці сучасного кримінального права. Автори наукових робіт, якими виступили як відомі дослідники кримінально-правових проблем, так і молоді науковці, що роблять перші кроки у формуванні власної наукової правосвідомості, досліджують актуальні питання становлення, сучасного стану і перспектив подальшого розвитку кримінального права України, пропонуючи власні концепти вирішення нагальних проблем, сформованих соціальним викликом сьогодення. Одним з таких питань є створення нового за змістом та формою кримінального закону України. Видання може викликати зацікавленість вчених, аспірантів і студентів, співробітників судових та правоохоронних органів, державних службовців, а також всіх тих, хто замислюється над проблемами кримінального права та практики його застосування в сучасних умовах мінливого світу і шукає відповіді на питання, поставлені необхідністю підвищення ефективності кримінально-правового регулювання.
Новітні кримінально-правові дослідження – 2020: Альманах наукових праць / за ред. професора О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020. – 248 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінально-правові дослідження; criminal law investigations; кримінальне право України; criminal law of Ukraine; формування нового кримінального закону; формирование нового уголовного закона; formation of a new criminal law; уголовное право Украины