Основне завдання законодавства – регулювання чи регламентування регулювання суспiльних вiдносин: деякi мiркування - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Одеса : Фенікс, 2016)
В статті аналізуються поняття: «правовий вплив», «правове регулювання» і «правова регламентація» з метою упорядкування їх визначення та виявлення прямого зв’язку між цими поняттями та принциповими змістовними ознаками законодавства.

В статье анализируются понятия: «правовое влияние», «правовое регулирование» и «правовая регламентация» с целью упорядочения их определений и установления прямой связи между этими понятиями и принципиальными содержательными признаками законодательства.

The article explores concepts of «legal impact», «legal regulation» and «legal reglеmentation» with the view to ordering their definition and detection of a direct connection between the concepts and principal signs of legislation.
Основное задание законодательства – регулирование или регламентация регулирования общественных отношений: некоторые размышления
The Basic Task of Legislation – Regulation or Reglementation Regulation of Social Relations: Some Reflections
Стрельцов Є. Л. Основне завдання законодавства – регулювання чи регламентування регулювання суспiльних вiдносин: деякi мiркування / Є. Л. Стрельцов // Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України = Journal of the South Regional Center of National Academy of Legal Sciences of Ukraine. – 2016. – № 9. – С. 8-15.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; правовий вплив; правове регулювання; правова регламентація; предмет права; завдання законодавства; правовое влияние; правовое регулирование; правовая регламентация; предмет права; задания законодательства; legal impact; legal regulation; subject of law; tasks of legislation