Адвокатська етика : навчально-методичний посібник - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Нана Мезеновна; Бакаянова, Н. М.; Bakaianova, Nana M.; Кісліцина, Ірина Олександрівна; Кісліцина, І. О.; Кислицына, Ирина Александровна; Kislitsyna, Iryna O. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Адвокатська етика» підготовлений для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія» з метою засвоєння ними знань про основні ціннісні категорії адвокатської етики, правила поведінки адвоката при спілкуванні з клієнтами, судом та учасниками судового провадження і колегами, а також про необхідність дотримання етичних правил адвокатами в громадській, науковій, публіцистичній діяльності та в соціальних мережах.

Training manual on the subject "Lawyer Ethics" prepared for applicants for higher education at the National University "Odessa Law Academy" in order to master their knowledge of basic value categories of lawyer ethics, rules of conduct of the lawyer at communication with clients, the court and participants in court proceedings and colleagues, as well as the need to comply with ethical rules lawyers in public, scientific, journalistic activities and c social networks.

Учебно-методическое пособие по дисциплине «Адвокатская этика» подготовлен для соискателей высшего образования Национального университета «Одесская юридическая академия» с целью усвоения ими знаний об основных ценностные категории адвокатской этики, правила поведения адвоката при общении с клиентами, судом и участниками судебного производства и коллегами, а также о необходимости соблюдения этических правил адвокатами в общественной, научной, публицистической деятельности и в социальных сетях.
Бакаянова Н. М. Адвокатська етика : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Н. М. Бакаянова, І. О. Кісліцина. – Одеса : Фенікс, 2020. – 127 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/14725
Keywords: адвокатська етика; адвокатура; навчально-методичний посібник; професійна етика адвокатів; адвокатская этика; адвокатура; учебно-методическое пособие; legal ethics; advocacy; training manual; professional ethics of lawyers; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE