Міжнародно-правовий захист прав пацієнтів - Дерунець, Наталія Олександрівна (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020)
Стаття присвячена дослідженню особливостей закріплення прав пацієнтів у міжнародних документах. Акцентовано , що міжнародно-правові документи з прав пацієнтів є основою для захисту права на охорону здоров'я - одного з основних прав людини.
Дерунець Н. О. Міжнародно-правовий захист прав пацієнтів / Н. О. Дерунець // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 125-129.
Keywords: права пацієнтів; права осіб у сфері охорони здоров'я; пацієнт; нормативно-правове закріплення прав; міжнарордні документи