Крадіжка приватності як кримінальний проступок - Пімонов, Г. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті мова йде про загальні характеристики крадіжки приватності. Це дозволило стверджувати, що крадіжка приватності може бути розглянутою у майбутньому як предикатне кримінальне правопорушення, яке відрізніється особливостями об'єктивних ознак складу та повинне бути криміналізоване.
Пімонов Г. П. Крадіжка приватності як кримінальний проступок / Г. П. Пімонов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.250-251.
Keywords: крадіжка; приватність; шахрайство; інформаційна безпека