Щодо питання про правову природу преюдиції у кримінальному процесі - Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, Y. P.; Шилін, Д. В.; Шилин, Д. В.; Shilin, D. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена визначенню правової природи преюдиції як явища сучасного кримінального процесу, шляхів удосконалення механізму використання преюдиції у кримінальному процесі. Досліджується й обґрунтовується питання про те, що інститут преюдиції є комплексним правовим інститутом.
Аленін Ю. П., Шилін Д. В. Щодо питання про правову природу преюдиції у кримінальному процесі / Ю. П. Аленін, Д. В. Шилін // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 105-111.
Keywords: преюдиція; доказування у кримінальному процесі; преюдиціальність; преюдиция; доказывание в уголовном процессе; преюдициальность; prejudice; proving in criminal proceedings; prejudicialness