Щодо гарантій незалежності адвоката в Україні - Бабина, Д. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується прицип незалежності адвокатської діяльності. Відображаються відомості щодо проблем реалізації зазначеного принципу під час виконання адвокатом своїх професійних обов'язків.
Бабина Д. С. Щодо гарантій незалежності адвоката в Україні / Д. С. Бабина // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 318-319.
Keywords: адвокатська діяльність; принцип незалежності; складові елементи; нормативне регулювання; особливості реалізації; проблемні аспекти