Проблеми та наслідки інформаційно-психологічного впливу на систему масової комунікації з метою дестабілізації політичної ситуації в країні - Базарний, С.В. (Одеса, 2022)
У статті розглянуто проблеми інформаційно-психологічного впливу на систему масової комунікації з метою дестабілізувати політичну ситуацію в країні.Набуває розвитку в секторі безпеки і оборони України спроможність ефективно реагувати на зростаючу кількість загроз у кіберпросторі та здатність забезпечувати автоматизацію процесів добування інформації, у тому числі електронні комунікації.
Базарний С.В. Проблеми та наслідки інформаційно-психологічного впливу на систему масової комунікації з метою дестабілізації політичної ситуації в країні / С.В. Базарний // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.12-16. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: інформація; масові комунікації; методи; політична комунікація; інформаційно-психологічний вплив