Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Конспект по предмету Комп’ютерна графіка. 3. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» Соловська Ірина Миколаївна. 4. Соловська І.М. Комп’ютерна графіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання ]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 14 с
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32485