Бадмінтон як засіб ефективної фізичної підготовки студентів у закладах вищої освіти : монография - Антипова, Жанна Ігорівна; Антіпова, Жанна Ігорівна; Antypova, Zhanna I.; Барсукова, Тетяна Олександрівна; Barsukova, Tetiana O. (Одеса : Юридична література, 2021)
У монографії подано історію виникнення бадмінтону у світі, розвиток в Україні, в олімпійському русі, в Одесі і області. Описано правила гри, детально викладена методика навчання технічним і тактичним прийомам у грі. Наведено експериментальну програму для студентів, що займаються бадмінтоном у рамках дисципліни «Фізичне виховання» в закладах вищої освіти. Матеріал становить інтерес для любителів і професійних бадмінтоністів, студентів і викладачів фізичної культури в закладах вищої освіти, а також організаторів секцій з бадмінтону.
Антіпова Ж. І. Бадмінтон як засіб ефективної фізичної підготовки студентів у закладах вищої освіти : монография / Ж. І. Антіпова, Т. О. Барсукова. — Одеса : Юридична література, 2021. — 128 с.
Keywords: виникнення бадмінтону у світі; розвиток бадмінтону в Україні; розвиток бадмінтону в Одесі й області; бадмінтон в олімпійському русі; спортивно-оздоровча секція з бадмінтону; техніка безпеки на заняттях бадмінтоном