Про доступність правосуддя в контексті обмежень права на касаційне оскарження у господарському судочинстві - Згама, Антоніна Олександрівна (My University, 2019)
Стаття присвячена дослідженню питань обмеження права на касаційне оскарження у господарському процесі. Проведено аналіз законодавства та судової практики з цього питання. Проаналізовано забезпечення доступу до правосуддя під час перевірки господарським судом касаційної інстанції законності й обґрунтованості судових рішень. Розглядаються проблеми права на касаційне оскарження у разі розгляду малозначних справ у господарському процесі.
Згама А. О. Про доступність правосуддя в контексті обмежень права на касаційне оскарження у господарському судочинстві / А. О. Згама // Підприємництво, господарство і право. – 2019. - № 3. – С. 87-92.
Keywords: господарський процес; доступ до правосуддя; право на касаційне оскарження; суд касаційної інстанції; малозначна справа