Соціальна психологія : практикум - Третьякова, Т. М.; Лазор, К. П.; Форманюк, Ю. В. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
В практикумі наведено матеріали для вивчення дисципліни «Соціальна психологія» студентами першого (бакалаврського) рівня спеціальності – 053 «Психологія». Матеріали містять загальну характеристику курсу, плани лекційних і семінарських занять, психологічний практикум (ігри, тренінги), індивідуальні завдання для самостійної підготовки, контрольні питання, перелік рекомендованої літератури та методику оцінювання знань. Практикум з курсу «Соціальна психологія» призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія» та всім, хто цікавиться соціально-психологічними процесами, що відбуваються в системі «індивід-група-суспільство».
практикум для студентів бакалаврського рівня спеціальності «Психологія»
Соціальна психологія: практикум для студентів бакалаврського рівня спеціальності «Психологія» / Т. М. Третьякова, К. П. Лазор, Ю. В. Форманюк / – Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 53 с. DOI: 10.32837/11300.14395
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; соціальна психологія; соціально-психологічні закономірності; функціонування соціальних груп; соціальне мислення; соціальне спілкування; психологія соціалізації; соціальні та міжособистісні відносини; лідерство; психологія соціальних ситуацій