Адвокатура в Україні як основа правової держави - Матевосян, І. А. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті обгрунтовано необхідність виокремлення адвокатури як правозахисної організації. Досліджено поняття та структуру основ адвокатури у системі захисту прав та свобод людини і громадянина. Визначено місце адвокатури серед інших правозахисних органйзацій.
Матевосян І. А. Адвокатура в Україні як основа правової держави / І. А. Матевосян // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.113-115.
Keywords: адвокатура; правова держава; адвокатська діяльність; захист; права людини; правозахисний інститут