Правове регулювання фактичних шлюбних відносин - Кучерук, Юлія Вікторівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті зазначено, що для того щоб убезпечити себе від негативних правових наслідків у разі припинення цивільного шлюбу рекомендується укладати договори щодо спільного майна або ж узаконити свої відносини, які в подальшому будуть захищатись законом.
Кучерук Ю. В. Правове регулювання фактичних шлюбних відносин / Ю. В. Кучерук // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 314-317.
Keywords: Сімейний кодекс України; шлюб; подружжя; шлюбні відносини; фактичний шлюб; сімейні правовідносини