Нормативне забезпечення відповідності антикримінального законодавства України положенням міжнародних договорів - Куц, В. М. (Одеса, 2018)
У статті розкривається питання глобалізації соціально-економічних процесів, які обумовлюють необхідність забезпечення відповідності національного законодавства положенням міжнародних договорів, згоду на обов'язковість яких надано Верховною Радою України.
Куц В. М. Нормативне забезпечення відповідності антикримінального законодавства України положенням міжнародних договорів / В. М. Куц // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 27-30.
Keywords: міжнародні договори; законодавство України про кримінальну відповідальність; Кримінальний кодекс України; антикримінальне законодавство України; міжнародне право