Окремі аспекти кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації в США - Колодін, Д. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано окремі аспекти кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації в США. Автором зроблено висновок, що у різних штатах США, зокрема, Небраска, Огайо, Айдахо та Флорида, по різному підходять до встановлення кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації та визначення дій, які є кримінально-караними.
Колодін Д. Окремі аспекти кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації в США / Д. Колодін // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.296-298.
Keywords: вибори; виборча система; президент США; Конституція США; фальсифікація виборчої документації США; кримінальна відповідальність