Чинники формування професіоналізму особистості та діяльності майбутніх фахівців в умовах підготовки у закладі вищої освіти : монографія - Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
У монографії висвітлено провідні чинники, які суттєво впливають а також зумовлюють ефективність формування професіоналізму особистості та діяльності майбутніх фахівців в умовах підготовки у закладі вищої освіти через бакалаврат, магістратуру й аспірантуру. Розкрито дидактичний потенціал новітніх освітніх та цифрових технологій, організаційно-виховних засад науково-дослідної роботи та розвивальні можливості інноваційно-педагогічної діяльності як провідних чинників формування професіоналізму особистості та діяльності майбутніх фахівців як суб’єктів сучасної сфери освіти. Монографія рекомендована здобувачам другого (магістерського) і третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, а також педагогічним і науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти.
Цокур О. С. Чинники формування професіоналізму особистості та діяльності майбутніх фахівців в умовах підготовки у закладі вищої освіти : монографія / укл. О. С. Цокур. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 45 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31315
Keywords: Новітні освітні та цифрові технології; Науково-дослідна робота; Інноваційно-педагогічна діяльність; Цифровізація освітньо-наукового простору; Впровадження педагогічних інновацій та цифрових технологій