Створення концепції подкастів про протидію дезінформації під час війни - Цимбал, Єлизавета; Цимбал, Є.; Tsymbal, Yelyzaveta (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Мета статті – виокремити особливості створеня концепцій подкастів про протидію дезінформації під час війни. Актуальність пов'язана з потребою створення концепції власної серії подкастів про протидію фальсифікованим публікаціям про війну в Україні.

The purpose of the article is to single out the features of the creation of podcast concepts about countering disinformation during the war. The relevance is connected with the need to create the concept of own series of podcasts about countering falsified publications about the war in Ukraine.
Цимбал Є. Створення концепції подкастів про протидію дезінформації під час війни / Єлизавета Цимбал // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 115-117.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; концепція; подкаст; протидія дезінформації; concept; podcast; countering disinformation