Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Скриптові мови програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Скриптові мови програмування» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Скриптові мови програмування» Педяш Володимир Віталійович. 3. 121 Б ВК7 1 КЛ Скриптові мови програмування. 4. 121 Б ВК7 1 ПР Скриптові мови програмування. 5. 121 Б ВК7 1 СР Скриптові мови програмування.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Скриптові мови програмування». Одеса, 2026. URL: https://hdl.handle.net/11300/32598