Захист прав дитини в міжнародному праві - Дубенко, Вікторія Дмитрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено міжнародно-нормативні механізми захисту прав дитини. Визначено, що міжнародний нормативний механізм захисту прав дитини визнано міжнародно-правовими нормами, закріпленими системою міжнародних документів у сфері захисту прав дитини.
Дубенко В. Д. Захист прав дитини в міжнародному праві / В. Д. Дубенко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 129-133.
Keywords: права дитини; захист прав дитини; Конвенція про права дитини; міжнародні стандарти захисту прав дитини