Сакральність сучасної держави (від наративу до концепту) - Крижановський, Анатолій Федорович; Крижановський, А. Ф.; Kryzhanovskyi, Anatolii F. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Зазначено, що сакральність держави як концепт іманентно містить у собі потенціал взаємодії і впливу на такі характеристики держави, як її імідж, легітимність, стійкість, інституціалізація, а у підсумку – цінність сучасної держави.
Крижановський А. Ф. Сакральність сучасної держави (від наративу до концепту) / А. Ф. Крижановський // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 44-46.
Keywords: державознавство; сакральність держави; сакральність державної влади; цінність держави; science of the state; the sacredness of the state; the sacredness of state power; importance of the state; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE