До питання про правову природу підкупу у сфері службової діяльності - Цитряк, В. Я. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті сформульовано низку теоретичних і практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення та підвищення ефективності заходів запобігання підкупу у сфері службової діяльності як найбільш поширеного різновиду корупційних практик.
Цитряк В. Я. До питання про правову природу підкупу у сфері службової діяльності / В. Я. Цитряк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.324-326.
Keywords: підкуп; підкуп у сфері службової діяльності; злочини у сфері службової діяльності; корупція; корупційна злочинність