Генезис інституту тимчасового ввезення у митному законодавстві - Гречаний, Д. М.; Гречаный, Д. М.; Grechaniy, D. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Інститут тимчасового ввезення та вивезення товарів та транспортних засобів є відносно новим у митному праві. З одного боку його формування безпосередньо пов’язано із розвитком міжнародної торгівлі та міжнародних транспортних перевезень, формуванням державної політики, спрямованої на підтримку міждержавних економічних, культурних та наукових зав’язків та туризму. Розгляду цієї проблеми і присвятив свою роботу науковець.
Гречаний Д. М. Генезис інституту тимчасового ввезення у митному законодавстві / Д. М. Гречаний // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 382-384.
Keywords: інститут тимчасового ввезення; інститут тимчасового ввезення та вивезення товарів та транспортних засобів; митне право; институт временного ввоза; институт временного ввоза и вывоза товаров и транспортных средств; таможенное право; temporary importation Institute; institute of temporary import and export of goods and vehicles; customs law