Метод кейсів у процесі формування професійної комунікативної компетенції студентів немовного вузу - Межуєва, І. Ю.; Межуєва, Ірина Юхимівна; Mezhuyeva, I. Yu. (ВД "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена методиці кейс-стаді, яка використовується під час вивчення іноземної мови з метою формування професійної комунікативної компетенції студентів. У роботі висвітлені головні риси цього методу, класифікація кейсів, етапи роботи з ними, а також надані практичні рекомендації.

The given article is devoted to case-study method used in the process of foreign language teaching, which aims to form students ’ professional communicative competence. It highlights the distinctivefeatures of this method, the classification of cases, the stages of working with them, as well aspractical recommendations.
Межуєва І. Ю. Метод кейсів у процесі формування професійної комунікативної компетенції студентів немовного вузу / І. Ю. Межуєва // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.2. – С. 135-138.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; кейс; метод кейсів; технологія; професійна комунікативна компетенція; навчання іноземній мові; case; case-study; technology; professional communicative competence; foreign language teaching