Хронотоп як елемент структури віртуального дискурсу - Олексенко, І. П.; Олексенко, Ірина Петрівна; Oleksenko, I. P. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена дослідженню хронотопу як елементу композиції віртуального дискурсу. Вивчаються попередні дослідження категорії часопростору мовленнєвих жанрів Інтернету, визначаються проблемні питання. Автор робить спробу з’ясувати роль хронотопу мовленнєвого жанру Мережі в контексті його належності до дискурсу.

The article is devoted to time-and-space characteristic as part of the composition of virtual discourse. Author analyzes the time-and-space of commentary and defines its role and place in the virtual discourse.
Олексенко І. П. Хронотоп як елемент структури віртуального дискурсу / І. П. Олексенко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 170-174.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; хронотоп; віртуальний дискурс; коментар; дейксис; chronotope; virtual discourse; commentary; deixis