Навчально-методичні матеріали з кримінології : для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 Правоохоронна діяльність, бакалавр - Загороднюк, С. О.; Загороднюк, Світлана Олегівна (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Кримінологія» розроблено відповідно до чинного навчального плану. Вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету, які навчаються на освітньому рівні бакалавра за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Вивчення дисципліни «Кримінологія» допоможе здобувачам зрозуміти теоретичні та практичні проблеми, що стосуються сучасного розуміння такого негативного суспільного явища як злочинність та комплексно засвоїти сучасні підходи щодо запобігання кримінальним правопорушенням.
Загороднюк С. О. Навчально-методичні матеріали з кримінології : для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 Правоохоронна діяльність, бакалавр / С. О. Загороднюк. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. – 32 с. Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/24202
Keywords: кримінологія; визначення злочинності; кримінологічна характеристика злочинності в Україні; теорії пояснення злочинності; особа, яка вчиняє злочин; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE