Конституційне право України : навчально-методичний посібник - Терлецький, Дмитро Сергійович; Афанасьєва, Мар'яна Володимирівна; Батан, Юрій Дмитрович; Бальцій, Юрій Юрійович; Волкова, Дарія Євгенівна; Єзеров, Альберт Анатолійович; Животовська, Ірина Юріївна; Крусян, Анжеліка Романівна; Кулі-Іванченко, Ксенія Костянтинівна; Мішина, Наталя Вікторівна; Назарко, Аркадій Тимофійович; Олькіна, Олена Володимирівна; et al. (Одеса, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до вимог державних освітніх стандартів для викладачів закладів вищої освіти та здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за спеціальністю 081 «Право». Система конституційного права України викладена на засадах її багатоаспектності, що є цілком виправданим у зв’язку з об’єктивністю існування багатьох рівнів зазначеної системи. При цьому до змісту навчально-методичного посібника включені складники, які засвідчують наукові напрацювання кафедри конституційного права конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія».
Конституційне право України : навч.-метод. посібник [Електронний ресурс] / Д. С. Терлецький, М. В. Афанасьєва, Ю. Д. Батан та ін. ; за заг. ред. Д. С. Терлецького. - Одеса : 2020. - 242с. Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12412 DOI 10.32837/11300.12412
Keywords: конституційне право України; конституційні конфлікти; конституційна юстиція; конституціоналізм; форми народовладдя; конституційно- правова відповідальність; конституційна відповідальність; методика викладання конституційного права; конституционное право Украины; конституционные конфликты; конституционная юстиция; конституционализм; формы народовластия; конституционно-правовая ответственность; конституционная ответственность; методика преподавания конституционного права; constitutional law of Ukraine; constitutional conflicts; constitutional justice; constitutionalism; forms of democracy; constitutional liability; constitutional and legal liability; methodology of constitutional law teaching