Соціологія масової комунікації : навч.-метод. посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальність 054 «Соціологія» - Каретна, О. О.; Яценко, М. А. (Одеса, 2024)
Навчально-методичний посібник містить завдання до практичних і самостійних робіт, теоретичні відомості з детальним описом матеріалу. Призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Соціологія масової комунікації».
Соціологія масової комунікації : навч.-метод. посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальність 054 «Соціологія» / уклад.: О. О. Каретна, М. А. Яценко ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса, 2024. – 84 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27401
Keywords: соціологія; комунікація; комунікативний простір; засоби масової комунікації; поняття «четвертої влади»