Правові акти управління - Лавренова, Ольга Ігорівна; Стрельников, Андрій Вікторович; Могил, Сергій Костянтинович (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник
Лавренова О. І. Правові акти управління: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / О. І. Лавренова, А. В. Стрельников, С. К. Могил. – Одеса :Фенікс, 2019. 45 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12118.
Keywords: адміністративне право; правові акти; управління; административное право; правовые акты; управление; administrative law; legal acts; management