Навколишнє середовище України крізь призму європейського бачення довкілля - Бабець, Аліна Олександрівна (Одеса: Юридична література, 2017)
У статті досліджуються питання щодо навколишнього середовища України крізь призму європейського бачення довкілля. Співробітництво з міжнародними організаціями сприятиме розширенню досвіду України, створенню закодавчої бази та оновленню механізмів державного управління у сфері охорони навколишнього природного середовища.
Бабець А. О. Навколишнє середовище України крізь призму європейського бачення довкілля / А. О. Бабець // Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних екологічних та природоресурсних відносинах: матеріали університетської інтернет-конференції для студентів 4-го та 5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 27 листоп. 2017 р.) відп. ред.: Т. Є. Харитонова та ін.; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». — Одеса : Юридична література, 2017 . – С. 13-15.
Keywords: екологічна політика; державна екологічна політика; Європейський Союз; навколишнє середовище; охорона