Плани практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування» : практикум - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M. (Одеса : Фенікс, 2021)
У практикумі подається інноваційна методика проведення інтерактивних практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування», яка включає у себе тематичні питання для бліцопитування, теми рефератів, психодіагностичні методики, психотренінгові вправи, ділові та сюжетнорольові ігри, ситуативні задачі, практичні завдання. Інноваційний підхід до проведення практичних занять посприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти професійно-психологічної компетентності.
Цільмак О. М. Плани практичних занять з навчальної дисципліни «Психологічне консультування» : практикум / О. М. Цільмак. - Одеса : Фенікс, 2021. - 102 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; психологічне консультування