Методологічний апарат дослідження юридичної антропології - Завальнюк, В. В.; Zavalnyuk, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті аналізуються основні методи, які допомагають сформувати антропологічне бачення права. Антропологічне бачення права дає шанс побачити розмаїття правових систем у світі.
Завальнюк В. В. Методологічний апарат дослідження юридичної антропології / В. В. Завальнюк // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 45-53.
Keywords: юридична антропологія; герменевтичний метод; методологія; метод семіотики; етнопсихологічні методи; етнопсихологічний аналіз; юридическая антропология; герменевтический метод; методология; метод у семиотики; этнопсихологические методы; этнопсихологический анализ; legal anthropology; hermeneutic method; methodology; method; semiotics; ethno-psychological methods Ethnopsychological analysis