Історія України : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 05 «Cоціальні та поведінкові науки», спеціальності 052 «Політологія - Аніщук Ніна Володимирівна (Одеса : Юридична література, 2024)
Методичні рекомендації з дисципліни «Історія України» за освітньо-професійною програмою «Політологія» підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр на факультеті правової політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія» у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 052 «Політологія». До методичних рекомендацій увійшли тематичний план навчального курсу «Історія України», який включає теми, що розглядаються на лекціях і практичних заняттях, а також теми, що передбачені в рамках самостійної роботи для підготовки до заліку. Методичні рекомендації мають допомогти здобувачам належним чином засвоїти матеріал з дисципліни «Історія України».
Аніщук Н. В. Історія України : метод. реком. для підгот. до практич. занять та самост. роб. здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 05 «Cоціальні та поведінкові науки», спеціальності 052 «Політологія / Н. В. Аніщук. — Одеса : Юридична література, 2024. — 32 с.- Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27629
Keywords: Київська Русь; Галицько-Волинська держава; Польсько-литовський період; Українські землі у XVIII ст.; Прадавня історія