Кримінальне право України. Загальна частина : тексти лекцій : навчально-методичний посібник - Берш, Анастасія Яківна; Кедик, Вероніка Петрівна; Кузьмін, Едуард Едуардович; Мирошниченко, Наталія Анатоліївна; Стрельцов, Євген Львович; Тавлуй, Олена Вікторівна; Шостак, Олена Миколаївна (Одеса : Астропрінт, 2022)
Тексти лекцій із Загальної частини кримінального права будуть сприяти вивченню навчального курсу, розвитку науково-практичних здібностей, набуттю здобувачами вищої освіти необхідного рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей, згідно з вимогами освітньої програми бакалавра за спеціальністю «Право». Наявність таких знань надасть змогу молодим юристам якісно працювати в органах прокуратури, судових та правоохоронних органах, органах адвокатури тощо. Тексти лекцій розраховані для студентів денної, заочної форм навчання та другої вищої освіти за спеціальністю «Право».
Кримінальне право України. Загальна частина : тексти лекцій : навч.-метод. посібник / А. Я. Берш, В. П. Кедик, Е. Е. Кузьмін [та ін.] ; за заг. ред. Н. А. Мирошниченко, Є. Л. Стрельцова ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». - Одеса : Астропрінт, 2022. - 328 с. - (Сер. «Сила права * Power of Law»). - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24489