Значення ревізії у розкритті й розслідуванні економічних злочинів та вимоги до її проведення - Чеберяк, П. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена аналізу контрольно-ревізійної роботи у розкритті й розслідуванні економічних злочинів та вимоги до її проведення. Зазначено, що основними завданнями державного фінансового контролю є виявлення та попередження правопорушень у сфері фінансових відносин, оцінка ефективності та доцільності використання державних коштів, визначення доцільності і обгрунтованості рішень відповідних державних органів та посадових осіб із фінансових питань.
Чеберяк П. П. Значення ревізії у розкритті й розслідуванні економічних злочинів та вимоги до її проведення / П. П. Чеберяк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.446-448.
Keywords: економічні злочини; кримінальне провадження; ревізія; призначення ревізій у розслідуванні економічних злочинів; вимоги до проведення ревізії; повноваження слідчого та прокурора