Окремі питання захисту інформації в процесі здійснення девелоперської діялності в Україні - Іванов, Андрій Валентинович (Одеса, 2017)
У статті досліджуються основоположні питання, що стосуються гарантування інформаційної безпеки в про-цесі здійснення девелоперської діяльності. Для окреслення кола інформації, що виникає і використовується в процесі втілення в життя проектів девелопменту нерухомості.пропонується ввести у вітчизняну цивілістику по-нятійну конструкцію «девелоперська інформація», для якої наводиться ряд її основоположних ознак, що дають змогу детально осмислити її сутність і змістовне навантаження, а також сформулювати цілісне уявлення про її внутрішній структурний склад. Крім того, в статті описуються і оглядово досліджуються правові механізми гарантування інформаційної без-пеки в процес здійснення девелоперськоїдіяльності.
Іванов А. В. Окремі питання захисту інформації в процесі здійснення девелоперської діялності в Україні / А. В. Іванов // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 20-22.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; девелопмент нерухомості; девелоперська діяльність у сфері нерухомості; інформаційна безпека; девелоперська інформація; цивільний обіг; інформаційні технології; real estate development; development activity in the realestatearea; information security; civil turnover; information technologies; development information