Використання електронних засобів контролю як новела домашнього арешту в Україні - Слободян, Р. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена висвітленню сутності та змісту запобіжного заходу домашнього арешту та використанню при цьому електронних засобів контролю. Розглянуто особливості застосування домашнього арешту на стадії судового розгляду.
Слободян Р. В. Використання електронних засобів контролю як новела домашнього арешту в Україні / Р. В. Слободян // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.386-388.
Keywords: електронні засоби; Кримінально процесуальний кодекс України; запобіжний захід; домашній арешт; обвинувачений; судовий розгляд